Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗ, ιδρύθηκε το 1994 στα Σπάτα. 
Το στελεχιακό δυναμικό της εταιρίας απαρτίζεται από γεωπόνους, τεχνολόγους γεωπόνους, κηποτέχνες, μηχανικούς, αρχιτέκτονες τοπίου, δενδροκόμους, κατασκευαστές και κηπουρούς. Μετά την επικοινωνία μας με τον πελάτη, σχεδιάζουμε, μελετάμε και προσφέρουμε, πλήθος λύσεων που περιλαμβάνουν υπηρεσίες και προϊόντα, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες του, είτε αυτές αφορούν ένα μικρό κήπο, είτε πάρκα, ξενοδοχεία και άλλες μεγάλες εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία ασχολείται με την κατασκευή και συντήρηση έργων πρασίνου, την παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών φυτών, την εμπορία λιπασμάτων, τη φύτευση και την παρακολούθηση καλλιεργειών και αρδευτικών εγκαταστάσεων - αυτοματισμών.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο 19ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σπάτων, στα Σπάτα Αττικής, σε χώρο 8.000m2. Επιπλέον διαθέτει εγκαταστάσεις έκτασης 7.000m2, οι οποίες χρησιμεύουν ως χώροι παραγωγής καλλωπιστικών φυτών και αποθήκευσης γεωργικών υλικών.

Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα, τόσο σε μικρές συντηρήσεις ή κατασκευές κήπων, όσο και σε μεγάλους χώρους όπως πλατείες, εμπορικά κέντρα, πάρκα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, αθλητικά κέντρα κ.α.

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), με αριθμό μητρώου ΜΕΕΠ 21324 για κατηγορίες έργων πρασίνου Α2 και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με άδειες παραγωγής και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, αγροτικών εφοδίων και πολλαπλασιαστικού υλικού, καθώς επίσης και με ISO 9001/2015, ISO 14001/2015, OHSAS 18001/2007.

Η ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗ έχει οργανωθεί βάσει σύγχρονων συστημάτων διοίκησης, ώστε να προωθεί την ανάπτυξη και διαχείριση των διαφορετικών έργων, να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με έλεγχο του κόστους, αλλά και αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος για κάθε έργο που αναλαμβάνει.
Κύρια δέσμευση της εταιρείας, είναι το ιδανικό αποτέλεσμα μέσα από τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εφαρμογή σύγχρονων και πρωτότυπων λύσεων.